12729004_110144856042022_96747332602227528_nCégünk 1994. tavaszán alakult és kezdte meg mûködését bérelt telephelyen Gárdonyban a 7. sz. fõút mellett.Elárusításainkat egy könnyûszerkezetes konténerben bonyolítottuk le, az udvaron lévõ termékeinket teljesen fedetlenül tároltuk.Alapításkori dolgozói létszám 4 fõ volt.Gépkocsiparkunk 2 db Barkas kisteherautóból / amivel a kiszállításokat bonyolítottuk le / és 1 db IFA teherauóból / amivel a beszerzéseket intéztük/ állt.

Vevõink növekvõ létszáma és igényeik kielégítése miatt cégünk folyamatos fejlesztéseken ment keresztül.

A megnövekedett raktárkészlet miatt 1998-ban targoncát vásároltunk, ezzel megkönnyítettük az árumozgatást a telephelyen és meggyorsítottuk vevõink kiszolgálását is.

1999-ben tejlesen kicseréltük gépjármûparkunkat, kisteherautóinkat MAZDA típusúra , beszerzést bonyolító teherautónkat pedig 11 tonna teherbírású MERCEDES gépjármûre váltottuk el.

2000-ben sikerült az addig bérelt telephelyünket megvásárolni és így már saját telephelyen jelentõs beruházást tervezni.

Elsõként 2001-ben a külsõ raktárak fedése történt meg , így már néhány kivétellel összes vasanyagunk tetõ alá került. Ekkor már dolgozóink száma meghaladta a 10 fõt.

2002. tavaszán jelentõs beruházással új áruházat építettünk , melyben több mint 200 m2-es területen már kultúrált keretek között, jó légkörben folyhatott az árusítás.Légkondicionált áruházunkban nyáron is kellemes a vásárlás. A kiszolgálás az új áruházban is a megszokott rendszer szerint folyik, a vevõkkel való személyes kontaktus megtartása érdekében.

A folyamatos áruellátást és feltöltést a több, mint 200 m2 alapterületû raktár biztosítja.

Áruházunk mellett és elõtt sokférõhelyes parkoló is épült, biztosítva ezzel gépkocsival érkezõ vásárlóink kényelmes parkolási lehetõségét.

Mivel sokkal nagyobb alapterületû üzletbe költöztünk át 2003 februárjában , így lehetõségünk nyílt bõvíteni árukészletünket a már meglévõ áruféleségekbõl is, de új termékcsoportok forgalmazását is megkezdtük.

Informatikai fejlesztést is a 2003-as évben hajtottuk végre, számítógépre vittük több , mint 10 000 termékünk mindegyikét, és azóta a számlázás és a készletnyilvántartás is elektronikus úton bonyolódik le.

2005-ben a megszaporodott beszerzéseinket már 1 autó nem tudta ellátni, ezért szükségessé vált még egy tehergépjármû beszerzése.

Cégünk dolgozói létszáma ekkor már meghaladta a 20 fõt.

Régi diesel üzemû targoncánkat 2006 nyarán környezetbarát, gáz üzemmódú, sokkal modernebb típusúra cseréltük.

Folyamatosan törekszünk vásárlóink igényeinek kielégítésére, így 2006 nyarától már burkolóanyagok forgalmazásával is foglalkozunk.

Vevõink elégedettsége érdekében folyamatosan növekvõ létszámú csapat dolgozik azon, hogy biztosítsuk az elvárásoknak megfelelõ rugalmasságot és kiszolgálást.

A HARMATA csapatának a célja, hogy partnerei számára kiváló minõségû és folyamatosan bõvülõ termékkört biztosítson kedvezõ feltételekkel, állandó, magas szintû szolgáltatási színvonal mellett.